d. 27 marts 2014

Søg Hele www: Kun danske sider:
   

Min hjemmeside om ølbrygning

 Brygning · Forhandlere · Guider · Gær · Humle · Malt · Maltekstrakt
Mine egne bryg · Mit brygudstyr · Opskrifter · Krydderier · Karbonering · Tilbehør ·
Beregninger for Refractometer ·
Omregning fra Oechsle - Brix - Babo mfl. · Omregningstabel fra Oechsle - Brix - Babo mfl. ·
Sådan rister du din egen malt
· Om de forskellige øltyper

Mine egne bryg
Herunder kan du læse hvordan jeg har gjort i mit bryggeri og lidt om resultatet.
Mit bryg nr 1, pilsner ølsæt
Mit bryg nr 2, guldøl
Mit bryg nr 3, pilsner øl
Mit bryg nr 4, lagerøl
Mit bryg nr 5, Pinsebryg
Mit bryg nr 6, Season Ale
Mit bryg nr 7, Tjekkisk Pilsner
Mit bryg nr 12, Porter, min egen kloning af Limfjords porter
Mit bryg nr 13, Brown Ale, min egen klon af AZ ale No16
Mit bryg nr 17, Blonde, mit eget forsøg på at klone denne Chimay White
Mit bryg nr 18, Trappist, Tripel trouple
Mit bryg nr 19, IPA, mit eget forsøg på en god IPA
Mit bryg nr 24, Old Gambrinus, min klon af denne lækre nyde-øl
Mit bryg nr 34, Honning Ale, opskrift fra The White House
Mit bryg nr 40, Påskebryg
Mit bryg nr 41, Zywiec, min klon af den dejlige Polske øl
Mit bryg nr 42, Three Floyds Zombie Dust Ale
Mit bryg nr 43, Belgian Blonde Ale, ny version




Hvis du undrer dig over de manglende brygnumre, så er forklaringen her:
Hvis jeg ikke kan afse 5-6 timer til at brygge en all grain øl, sker det at jeg køber et ølsæt/beerkit og brygger det, det kan gøres på 1-2 timer.
For at forbedre smagen laver jeg så en minimæsk af forskellige malte som normalt bruges til den øltype det drejer sig om.
Mit bryg nr 27, Belgian Blonde
Mit bryg nr 28, Flandern Red